Aankoop en verkoop

Aankoop

APETRA koopt op regelmatige basis ruwe aardolie en middeldistillaten aan. De leveranciers moeten deze leveren in de depots die APETRA huurt in België en de buurlanden. Wenst u een leverancier van APETRA te worden? Dien dan uw kandidatuur in. Wanneer uw onderneming aan de selectie- en uitsluitingscriteria voldoet, komt zij op de shortlist voor geselecteerde leveranciers van aardolieproducten en ruwe aardolie. U ontvangt dan alle toekomstige calls for tenders die het agentschap onder deze raamovereenkomst lanceert. Hieronder vindt u de nodige documenten. 

Verkoop

APETRA verkoopt, in normale marktomstandheden, verplichte voorraden die ze beheert in het kader van een productverversing, als een opslagcontract ten einde loopt of als haar voorraadplicht daalt. De verkoop gebeurt na een vraag tot biedingen (call for bids), waarbij het hoogste bod het aankooprecht krijgt.

Wenst u APETRA's vragen tot aanbiedingen voor verkoop van afgewerkte aardolieproducten en ruwe aardolie te ontvangen? Contacteer ons dan. De verkoop gebeurt conform de Algemene Verkoopsvoorwaarden van APETRA die u hieronder vindt.