APETRA Visual

Vervanging

De Productvervangingsovereenkomst (PRA) is een contract dat de procedure vastlegt om de afgewerkte producten van APETRA te vervangen door nieuwe producten.

productVervanging

APETRA kan een aanbesteding lanceren voor een afhaling van het opgeslagen product én teruglevering van nieuw product dat aan dezelfde of een andere specificatie voldoet. Deze vervangingsoperatie wordt door APETRA's partner ondernomen tegen een vergoeding die alle kosten voor de ophaling en teruglevering dekt.

Het verschil in voorraadindekking bij APETRA  veroorzaakt door het verschil tussen de afgehaalde maar nog niet teruggeleverde hoeveelheid wordt door de partner ingedekt, indien gevraagd in het bestek voor een specifieke vervangingsoperatie. Dat kan door een eigendomstitel op ander product van de partner of door een ticket op een vervangingshoeveelheid met een bankwaarborg. Producten moeten ververst worden als een nieuwe specificatie wordt opgelegd of een kwaliteitsanalyse dat aangeeft. 

Productverversing is op regelmatige basis nodig, omdat APETRA heel wat van haar afgewerkte producten afzonderlijk opslaat. Geselecteerde partners hebben dus regelmatig businessopportuniteiten.

Interesse? Stel u kandidaat voor de raamovereenkomst APETRA/2019/5 met behulp van de documenten hieronder.